Ne mărim echipa!

Și pentru că anul 2022 este al turismului și al destinațiilor de top, am ales să continuăm dezvoltarea The Lounge by Royal Synergy, transformând profesionalismul în excelență.

Căutăm un coleg sau o colegă pasionat/ă de turism, călătorii, cu viziune, inspirație și adaptabilitate.

Despre noi, putem spune că suntem rezultatul noilor tendințe de dezvoltare a mediului de afaceri pe piața serviciilor din Romania. The Lounge by Royal Synergy este mai mult decât o agenție de turism. Ea nu s-a născut ca o cauză, ci mai degrabă ca un efect și ca un răspuns pe care am ajuns să-l oferim prin prisma experienței îndelungate în domeniu, pornind de la nevoile și impedimentele întâmpinate de turiști în decursul anilor. Știm că timpul înseamnă bani, știm că disponibilitatea noastră și flexibilitatea produselor oferite sunt esențiale. Ne adresăm exclusiv celor pentru care confortul și siguranța primează.

Facem parte din grupul ​©Royal Synergy. Încă mai vrei să afli informații despre noi, accesează: https://the-lounge.ro/  sau https://royal-synergy.ro/ .

Îți place să fii deschizător de drumuri pentru alții, ai imaginație și crezi că poți inspira și ghida turiștii în realizarea unor vacanțe de neuitat? Sau poate îți dorești să te alături echipei Royal Synergy, în demersul nostru de a dezvolta noul concept introdus, acum un an, pe piața serviciilor turistice din România de către The Lounge: „one-stop-shop in travel”.

Este momentul tău, pentru a aplica pentru un job full time la The Lounge by Royal Synergy. Vino alături de noi pentru a te forma și a performa în cea mai de succes echipă!

Despre tine în câteva cuvinte:

  • Nu este nevoie de experiență. Programul de formare pe care ţi l-am pregătit este suficient. Pasiunea pentru turism și atitudinea sunt cele care contează!

  • Ai imaginație, viziune și te adaptezi ușor contextelor.

  • O pagină nu este niciodată un impediment pentru tine în a dezvolta noi strategii și noi trasee spre călătorii de neuitat.
  • Știi care este capitala Elveţiei, dar și faptul că „braziliana” nu este limba oficială a Republicii Brazilia.

Și nu în ultimul rând,

  • Comunici ușor, dar cel mai bine vorbești în public… 😊