The LOUNGE

Agentia noastra pune la dispozitie clientilor sai corporativi servicii complete de organizare a celor mai reusite evenimente de business.

Ticketing intern și international

Cazari business – de azi/azi

Organizari evenimente

Asistenta si consultanta – 24/7

Servicii Corporate

Oferim calitatea serviciilor de planificare strategica in functie de tipul evenimentului dorit.

Avion pe harta - The Lounge

Venim în ajutorul dumneavoastra cu idei inovatoare de organizare si oferte de locatii potrivite, astfel încat sa ne asiguram ca fiecare detaliu al cerintelor dumneavoastra este respectat.

Punem accentul pe calitatea evenimentelor. Particularizam cerintele fiecarui client în functie de numarul de persoane participante, de tematica dorita si de detaliile stabilite.

The Lounge, prin intermediul partenerilor din grupul Royal Synergy, poate organiza training-uri, seminarii si workshop-uri specializate, Sesiuni de dezvoltare personală și profesională, Life coaching si business coaching, Dezvoltarea de competente si programe experientiale.

Categorii de evenimente

In functie de numarul de participanti, The Lounge pune la dispozitia clientilor o serie de evenimente, printre care se numara:

Pachetul integrat de servicii este variat, complex si flexibil, oferind tot ceea ce evenimentul are nevoie pentru a se desfasura intr-un mod profesionist, asigurand confortul initiatorului ca audienta se va bucura de conditii exceptionale pentru atingerea rezultatului dorit.

The Lounge ofera

  • servicii de consultanta pentru stabilirea si amenajarea spatiului conform tipului de eveniment si numarului de persoane;

  • transport intern si international, inclusiv transferuri personalizate pentru participanti;
  • cazare in hoteluri premium pentru participantii evenimentului (negociem tarife preferentiale pentru toate serviciile specifice evenimentului);

  • conditii tehnice de inalta precizie pentru o organizare reusita.

Evenimente

Printre categoriile de evenimente pe care The Lounge le pune la dispozitia clientilor se numara: