Despre noi

Curios să afli ce ne face unici? Descoperă aventura alături de noi!

The Lounge este mai mult decât o agenție de turism. Nu s-a născut ca o cauză, ci mai degrabă ca un efect și ca un răspuns pe care am ajuns să-l oferim, prin prisma experienței îndelungate în domeniu, pornind de la nevoile și impedimentele întâmpinate de turiști în decursul anilor. Știm că timpul înseamnă bani, știm că disponibilitatea noastră și flexibilitatea produselor oferite sunt esențiale. Ne adresăm exclusiv celor pentru care confortul și siguranța primează.

Despre The Lounge by Royal Synergy
The Lounge Logo - fundal transparent

De cele mai multe ori agenția de turism este privită ca un furnizor de servicii care se adresează celor neinițiați în tainele călătoriilor. Noi ne situăm la polul opus și suntem gata să facem față tuturor exigențelor venite în special de la finii cunoscători și consumatori ai domeniului. Ne propunem să excelăm în această industrie, asumându-ne și propunându-ne colaborări pe termen lung cu cei mai pretențioși clienți.

Printre atuurile noastre se numără o foarte bună cunoaștere, atât a destinațiilor pe care le operăm, cât și a produsului premium, cu tot ce presupune acesta. Iar când ne referim la buna cunoaștere a destinațiilor și a produselor, ne putem lăuda cu faptul că le-am experimentat și aprofundat personal, astfel încât atunci când le prezentăm turiștilor noștri, să fim capabili să vorbim în totală cunoștință de cauză, într-o manieră realistă și obiectivă și să putem oferi o consultanță la cel mai înalt nivel. Atunci când detaliile fac diferența, este obligatorie o perfectă cunoaștere a acestora, iar noi ne-am specializat în acest sens.

iar de aceea suntem mereu la dispoziția clienților noștri, indiferent de zi sau de oră.

în raport cu partenerii noștri de afaceri și nu vom face niciodată rabat de la acest principiu, care în această industrie contează enorm.

că lucrurile se fac întotdeauna cu simț de răspundere și suntem pregătiți să ne asumăm răspunderea în fața dumneavoastră. Nu ne vom limita niciodată la sintagma care spune că agenția de turism este un simplu intermediar, drept pentru care nu își asumă întregul proces turistic, mai ales în contextul în care ne focusăm pe produse și servicii de cea mai înaltă ținută și calitate!

Parteneri

Pentru a ne putea încadra în segmentul premium, sunt obligatorii asocierea și colaborarea cu parteneri de top din industria călătoriilor. Ne mândrim să avem un puternic parteneriat cu:

Numele The Lounge a fost ales special ca o dovadă a faptului că ne adresăm unei categorii exclusiviste de clienți, categorie căreia îi este suficient un singur indiciu familiar acesteia pentru a realiza ce ne propunem cu adevarat și care sunt target-urile noastre. Am vrut să ieșim din sfera comună și am ales un nume care să ne reprezinte atât pe noi, cât și produsele pe care le promovăm, dar în egală măsură și pe cei cărora ne adresăm în mod special. The Lounge se dorește a fi un brand „Pour les connaisseurs”!

Responsabilitate socială

THE LOUNGE și-a propus să sprijine continuu, prin intermediul acţiunilor pe care le va întreprinde, dezvoltarea durabilă a comunităţilor în care activează.

Prin urmare, au fost stabilite, în cadrul strategiei de responsabilitate sociala 4 priorităţi de acţiune:

Standarde de calitate și declarația conducerii

Calitatea serviciilor oferite este asigurată prin respectarea instrucţiunilor şi reglementărilor
profesionale emise de organizaţiile profesionale.

Totodată, conducerea organizaţiei îşi propune ca obiective principale în domeniul calităţii următoarele:

  • Îmbunătăţirea serviciilor turistice furnizate prin diversificarea şi integrarea unor servicii suplimentare în pachetele deja existente, inclusiv crearea unei politici de extindere a razei de acţiune a activităţii prestate;

  • Prestarea serviciilor cu un cost optim prin eficientizarea economică a resurselor alocate;

  • Îmbunătăţirea indicatorilor de performanţă, obţinerea încrederii clienţilor în capacitatea societăţii de a presta servicii la standardele de calitate solicitate de parteneri;

  • Participarea personalului la cursuri de formare continuă care să asigure acţiuni de instruire adecvată în conformitate cu standardele profesionale.

Promisiunea noastră

Pentru tot ce vom realiza împreună cu partenerii noștri de afaceri, cuvântul de ordine va fi mereu simțul de răspundere.

Înainte de toate…

Este un pariu cu noi înșine. În perioadele de criză
oportunitățile se află la doar un pas de succes, iar ideea de a crea cel mai nou tour operator din industria turismului din România a venit tocmai din conștientizarea tranziției negative a marilor jucători din piață. Viitorul este al tehnologiei, al forței de muncă înalt calificate, al inovației şi al reputației incontestabile. The Lounge, by Royal Synergy, este garanția viitorului în turism.”

Alexandru Paru, CEO Royal Synergy