Geneva

locul prin care pacea pășește în lume!

Geneva, situată în partea de vest a Elveției, este un loc cosmopolit și diplomatic cu o istorie bogată și o diversitate culturală impresionantă,fiind cunoscută drept „Capitala Păcii” datorită numeroaselor organizații internaționale stabilite aici. Geneva strălucește prin frumusețea sa naturală și arhitecturală, cu peisaje spectaculoase, lacuri limpezi și munți înconjurători, orașul oferă o atmosferă distinctivă.

Ambianța elegantă a orașului este reflectată în zona de shopping de lux și în atmosfera sa plină de cafenele cochete și restaurante rafinate, te va impresiona nu doar prin peisajul  pitoresc, ci și prin contribuția semnificativă la problemele globale, fiind un oraș cu o identitate distinctă și plin de viață.  Printre numeroasele atracții iți recomandăm:

Jet d’Eau

Jet d’Eau, este cea mai înaltă fântână arteziană din Geneva și cu siguranță una dintre cele mai emblematice atracții ale orașului pe care nu trebuie sa o ratezi. Fântâna pe care o poți admira de pe malurile Lacului Geneva, iți prezintă un jet de apă care se înalță la peste 140 de metri, iluminat splendid în timpul nopții, devenind o priveliște magică și romantică. Jet d’Eau iți oferă o oportunitate excelentă pentru fotografii memorabile și este punctul de întâlnire preferat pentru localnici și turiști.

Jet d'Eau Geneva
Jet d'Eau Geneva
Catedrala Saint Pierre
Catedrala Saint Pierre

Catedrala Saint Pierre

Catedrala Saint Pierre, impresionează arhitectura sa gotică impunătoare, măreața construcție este situată în centrul vechiului oraș. Construită în secolul al XII-lea, catedrala adăpostește un impresionant altar și îți oferă posibilitatea de a urca pe turn pentru o panoramă uimitoare asupra orașului și a împrejurimilor.

Te vei bucura de magnificele frescele și  luminoasele vitralii ce înfrumusețează interiorul, iar criptele subterane păstrează o istorie fascinantă ce te va înconjura de mister.

Piața Bourg-de-Four

Piața Bourg-de-Four  reprezintă centrul istoric al orașului, ce pulsează de viață și activități destinate turiștilor si tinerilor.  Vei fi înconjurat de clădiri cu arhitectură tradițională, terase de cafenele, restaurante și magazine cochete, această piață fiind ideal pentru a simți bătaia inimii din Geneva. Străbătând-o, vei descoperi farmecul său autentic, iar în timpul târgurilor și evenimentelor locale,  vei cunoaște un oraș cu adevărat animat.

Piața Bourg-de-Four Geneva
Piața Bourg-de-Four Geneva
Parcul Ariana și Clădirea ONU
Parcul Ariana și Clădirea ONU

Parcul Ariana și Clădirea ONU

Pentru o oază de liniște iți recomandăm să vizitezi Parcul Ariana, situat pe malurile Lacului Geneva. Acesta găzduiește sediul european al Națiunilor Unite, iar clădirea elegantă și grădinile întinse adaugă o notă de eleganță la atmosfera deja pitorească a orașului. Te poți plimba printre alei umbrite de vegetația specifica a zonei și poți admira panorama spectaculoasă a lacului și a Alpilor.

Muzeul de Artă și Istorie

Muzeul de Artă și Istorie din Geneva este o comoară culturală ce adăpostește o diversitate impresionantă de opere de artă, artefacte istorice și expoziții temporare, ce iți va oferii o călătorie captivantă în lumea artei și a civilizației. Într-o clădire deosebită, muzeul îmbină armonios operele clasice și contemporane cu programe educaționale și evenimente, creând o atmosferă inspiratoare pentru explorarea bogatei moșteniri culturale.

Muzeul de Artă și Istorie Geneva
Muzeul de Artă și Istorie Geneva

Dacă dorești să te bucuri de liniștea si priveliștea oferita de orașul Geneva, contactează-ne pentru un pachet personalizat nevoilor tale.

Recomandările noastre

Cazare GOLD

Intercontinental Geneve 5*

Cazare PLATINUM

Fairmont Grand Hotel Geneva 5*

Cazare DIAMOND

Four Seasons Des Bergues 5*+