One Stop Shop in Travel

O singură oprire pentru o călătorie de neuitat!

The Lounge, by Royal Synergy, vine cu o nouă abordare în lumea călătoriilor. Ne propunem să schimbam imaginea tradiţionala a agenţiei de turism, privită în prezent strict ca un simplu vânzător de servicii turistice, într-un permanent partener de dialog și într-o companie de consultanţă la cele mai înalte standarde.

Reprezentăm astfel, inovaţia în turism, bazându-ne nu pe preţ, ci pe tranzacţionarea corectă a experienţei și know how-ului de care dispunem, într-un parteneriat solid bazat pe servicii integrate și adaptate până la cel mai mic detaliu beneficiarului final. Pentru tot ce vom realiza împreună cu partenerii noștri de afaceri, cuvântul de ordine va fi mereu simţul de răspundere. 

Servicii de ticketing intern și internațional

The Lounge asigură servicii de ticketing intern și internaţional pentru toate companiile aeriene care operează zboruri în Romania, precum și pe toate aeroporturile internaţionale din lume.

ONE STOP SHOP IN TRAVEL

corespunde întocmai nevoii identificate în practica de zi cu zi și vine ca răspuns a noilor tendinţe mondiale în piaţa serviciilor turistice. Ne bucurăm să putem oferi pachete integrate de turism, precum și servicii adiacente și complementare

Cazări oriunde în lume

Deși serviciile de cazare par a fi la îndemâna tuturor, existând o multitudine de platforme de rezervare pe piaţa liberă de unde se pot achiziţiona cazări hoteliere

Pachete turistice personalizate

THE LOUNGE își propune sa ofere altceva decât clasicul turism de masă. Totul îmbracă o haina personalizata, croită „a la carte” și la patru ace!

Servicii exclusiviste

The Lounge vă pune la dispoziţie aeronave, începând cu elicoptere cu un singur motor, aeronave ușoare, Light Jet sau Heavy Jet până la Airliner.

Organizări evenimente corporate

Oferim calitatea serviciilor de planificare strategica în funcţie de tipul evenimentului dorit. Venim în ajutorul partenerilor noștri cu idei inovatoare de organizare și oferte de locaţii potrivite, astfel încât să ne asigurăm că fiecare detaliu al cerinţelor este respectat.

Și pentru că înţelegem contextul general de lucru al segmentului de beneficiari ai serviciilor noastre turistice, oferim o linie telefonică la care se poate primi asistenţă și consultanţă 24 de ore pe zi / 7 zile din 7.

Este modul nostru de a mulţumi turiștilor, întrucât cunoaștem din propria experienţă faptul că cele mai reușite vacanţe se planifică în afara timpului uzual de lucru, când suntem detașaţi de problemele cotidiene și ne bucurăm de disponibilitatea crescută a familiei, prietenilor și celor apropiaţi cu care încercăm să organizăm o călătorie de neuitat.

Dacă a intervenit ceva de ultim moment și ai nevoie de orice servicii turistice, același număr de telefon este disponibil permanent.

Trăim în secolul vitezei și al digitalizării și credem că putem contribui la depășirea barierelor temporale și spaţiale, cu scopul promovării turismului fără limite.