Cazări oriunde în lume

Oaza ta de confort în călătorii! 

D eși serviciile de cazare par a fi la îndemâna tuturor, existând o multitudine de platforme de rezervare pe piaţa liberă de unde se pot achiziţiona cazări hoteliere și nu numai, garanţia calităţii și siguranţa faptului că serviciile corespund perfect așteptărilor turiștilor, poate fi dată de departamentul nostru specializat în rezervări hoteliere.

Fie că este vorba despre servicii hoteliere corporate sau de leisure, în România sau în străinătate, individuale sau de grup, există un pachet de condiţii obligatorii ce trebuie luat în calcul la momentul rezervării:

Nu oricare hotel dispune de amplasarea potrivită pentru necesitățile călătoriei planificate.

Clasificarea unităților de cazare diferă în funcție de facilitățile oferite, nivel de confort și de calitatea serviciilor oferite.

Pot exista opțiuni de cazare fără mic dejun, demipensiune, pensiune completă, all inclusive sau ultra all inclusive. Depinde de tipul călătoriei și de destinație care dintre opțiuni este cea mai potrivită.
În funcție de obiectivul călătoriei este important să cunoaștem disponibilitatea hotelului de a oferi serviciile și facilitățile adaptate nevoilor: băutura de bun venit, personal amabil și eficient, servire promptă, majordom, concierge, piscine interioare și în aer liber, săli de fitness, saune, saloane de cocktail și de ceremonii, piano bar, număr și tipuri de restaurante, servicii de secretariat, servicii de curățătorie, zonă de magazine, parcare etc.;

Probabil serviciile de cazare sunt oglinda perfectă a bugetului care este investit de turist. Tipul serviciilor și calitatea acestora reflectă de cele mai multe ori costul pe noapte al cazării. Putem identifica diferențe majore în privința costurilor pentru unități de cazare aflate în aceeași categorie de clasificare, dar care totuși nu oferă aceleași tipuri de servicii.

Într-o varietate de hoteluri, tipuri de servicii și facilităţi, costuri ascunse și neconformităţi cu realitatea ale prezentărilor existente on-line, amplasamente ce trebuie să aibă în vedere cunoașterea destinaţiei, activitatea consultantului în turism devine astfel obligatorie pentru succesul călătoriei.

Ne bucurăm să cunoaștem peste 100 de destinaţii internaţionale, iar garanţia serviciilor de cazare pe care vi le propunem este cartea noastră de vizită. Vom fi bucuroși să vă îndrumăm pentru alegerea celor mai bune hoteluri, atât din perspectiva propriilor experienţe, dar și al selecţiei de operatori hotelieri de care dispunem.

Partenerii noștriAlianțe turisticeAsocieri exclusiveParteneri premiumParteneri puterniciSinergie pentru succesCreștere prin colaborareSuccesul împreunăParteneriate centrate pe rezultate

Join the journey!

Bucură-te de experiențe memorabile și aventuri neuitate alături de echipa noastră de profesioniști în turism. Indiferent dacă visezi la o escapadă la plajă, o aventură în natură sau o călătorie culturală, suntem aici să transformăm visul tău în realitate.