Ticketing intern și internațional

Bilete către aventură: trăiește experiențe fără granițe!

T he Lounge asigură servicii de ticketing intern și internaţional pentru toate companiile aeriene care operează zboruri în Romania, precum și pe toate aeroporturile internaţionale din lume.

Prin parteneriatele selectate de care dispunem, putem gestiona inclusiv soluţii individuale de transport aerian prin aeronave private, precum și organizarea de chartere în diferite destinaţii turistice.

În baza unor contracte de colaborare încheiate periodic, putem oferi acces la tarife preferenţiale sau reduceri pentru anumite rute sau companii aeriene.

Totodată, vă stăm permanent la dispoziţie pentru o informare promptă și corectă cu privire la:

Condiții generale de călătorie;

Orare de zbor și companii aeriene;

Conexiuni și soluții pentru diminuarea timpului de așteptare în aeroporturi;

Condiții privind bagajele și tarifele percepute de companiile aeriene;

Condiții speciale privind anulările și modificările de bilete;

Servicii personalizate solicitate la bordul aeronavelor și la sol: locuri preferențiale, transport de animale, meniuri speciale, vize de tranzit, asistență la tranzit, check-in online, proceduri de reconfirmare etc.;

Servicii VIP de transfer și îmbarcare: asistent personal la îmbarcare, asistență discretă și eficientă pentru controlul de securitate, acces lounge, îmbarcare directă cu limuzina, utilizare saloane oficiale.

Partenerii noștriParteneriate pentru succesColaborare și inovațieAlianțe pentru performanțăParteneri puterniciSinergie pentru succesCreștere prin colaborareSuccesul împreunăParteneriate centrate pe rezultate

Join the journey!

Bucură-te de experiențe memorabile și aventuri neuitate alături de echipa noastră de profesioniști în turism. Indiferent dacă visezi la o escapadă la plajă, o aventură în natură sau o călătorie culturală, suntem aici să transformăm visul tău în realitate.